De nieuwe gastvrijheid: contactloze koorts temperatuurmeter als werkgeversservice


Het blijkt dat veel mensen niet thuis blijven bij klachten. Dit kan mogelijk een risico opleveren voor bedrijven. De unieke contactloze koorts temperatuurmeter minimaliseert het risico van besmetting van medewerkers, gasten, klanten en waarborgt daarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering.

Contactloze Koorts Temperatuurmeter

Met de contactloze koorts temperatuurmeter zijn werkgevers in staat besmetting op de werklocatie te verkleinen. 80% van de Corona patiënten heeft verhoging en hierdoor maakt temperaturen als “selectie aan de poort” een enorm verschil. Om de temperatuur te meten dient de pols op 1 tot 4cm van de rechterzijkant van het apparaat te worden gehouden. Het systeem meet binnen enkele seconden of de persoon koorts heeft. Er wordt vervolgens zowel gesproken als visueel vermeld wat de uitslag is.

Privacy

De contactloze koorts temperatuurmeter meet alléén de polstemperatuur zonder overige data te registreren. Zo wordt de privacy van de persoon altijd gewaarborgd. De werkgever kan deze temperatuurmeter beschikbaar stellen voor bijvoorbeeld gasten, klanten, leveranciers, leerlingen, bewoners en patiënten die uiteraard zelf kunnen besluiten om de temperatuur bij zichzelf op te nemen.

Houd corona buiten de deur

Doordat bij de ingang wordt getest op koorts kan, in combinatie met afstand houden en handen wassen, de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk worden verhoogd.

Healthy Invest

Healthy Invest is er voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid, vitaliteit en het welzijn van hun medewerkers, klanten, leerlingen, bewoners, patiënten en/of gasten.